مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست در دادگاه تجدیدنظر تایید شد
سرخط خبرها
پایان لیگ جوانان دختر بسکتبال خراسان رضوی| تیم داناک قهرمان شد

پایان لیگ جوانان دختر بسکتبال خراسان رضوی| تیم داناک قهرمان شد

  • کد خبر: ۴۱۵۲۶۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۹
رقابت‌های لیگ بسکتبال جوانان دختر خراسان رضوی پس از چندین بار تعویق بازی‌ها به دلیل وضعیت حاکم بر کشور، پس از ۴۴بازی و با برگزاری دیدار فینال در خانه بسکتبال به ایستگاه پایانی رسید.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ رقابت‌های لیگ بسکتبال جوانان دختر خراسان رضوی پس از چندین بار تعویق بازی‌ها به دلیل وضعیت حاکم بر کشور، پس از ۴۴بازی و با برگزاری دیدار فینال در خانه بسکتبال به ایستگاه پایانی رسید.

فینال بخش دختران روز جمعه بین تیم‌های داناک و نیلان جم برگزار شد و در پایان یک بازی پرهیجان و نزدیک، این تیم داناک بود که به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت و تیم نیلان جم روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد.

در پایان این رقابت‌ها دو تیم نمک سوده سبزوار و روچیکا به عنوان سومی مشترک دست یافتند.

بهاره کتابدار، نایب رئیس بانوان هیئت بسکتبال خراسان رضوی، درباره برگزاری این مسابقات در سطح جوانان استان، تصریح کرد: این رقابت‌ها در سطح جوانان از آذرماه۱۴۰۴ آغاز شد و طی آن یازده تیم شامل تیم‌هایی از سبزوار، تایباد، گلبهار، نیشابور و باشگاه‌های شهر مشهد به مصاف هم رفتند. این تیم‌ها در دو گروه و به صورت رفت و برگشت به میدان رفتند و سپس به صورت حذفی مسابقات ادامه پیدا کرد تا فینالیست‌ها مشخص شوند.

وی ادامه داد: نکته درخورتوجه این دوره از مسابقات تعویق‌ها و تعطیلی‌های پیاپی بود که به دلیل وضعیت ویژه کشور رقم خورد و تیم‌ها از این نظر با چالش‌های زیادی روبه رو شدند. با این حال، به محض بهبود اوضاع برای برگزاری مسابقات، با برنامه ریزی و هماهنگی با تیم ها، لیگ را پس از شش ماه به پایان رساندیم.

نایب رئیس بانوان هیئت بسکتبال خراسان رضوی بیان کرد: طی دو سال گذشته این اولین دوره از لیگ برای رده سنی جوانان بود که پیش از آن لیگ‌های نونهالان و بزرگ سالان را برگزار کرده بودیم. استقبال تیم‌ها بسیار خوب بود و به خصوص شهرستان‌ها با انگیزه بسیار خوبی در آن حاضر شدند. از شروع لیگ تا روز فینال نیز تیم‌ها به مرور بهتر و بهتر شدند، تا جایی که در روز فینال سطح بالایی از رقابت‌ها را در بین دختران استان شاهد بودیم.

وی همچنین گفت: در بین تیم‌ها بازیکنانی بودند که تجربه بازی در لیگ‌های دسته اول و دوم کشور را داشتند یا در مسابقات آموزش وپرورش مقام کسب کرده بودند. بی شک بازیکنان برتر این میدان می‌توانند با نمایش خوبشان راهی به سوی تیم‌های لیگ برتری نیز باز کنند.

کتابدار با اشاره به حضور تعدادی از پیشکسوتان بسکتبال بانوان خراسان رضوی در روز فینال و مراسم اختتامیه، تصریح کرد: یکی از اتفاقات خوب این دوره، دعوت از پیشکسوتان و نامداران این رشته در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ بود که حدود پانزده نفر از این چهره‌ها در مراسم اختتامیه حاضر شدند و برای ما این حضور بسیار ارزشمند و دل گرم کننده بود. ارتباط زیبایی نیز بین نسل جدید و دختران جوان استان و این بازیکنان و مربیان اسبق بسکتبال در این روز شکل گرفت. امیدوارم از حضور این چهره‌های باتجربه بیش از پیش بتوانیم بهره ببریم و اتحاد و همدلی بیشتری بین جامعه ورزشکاران جوان شاهد باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.